Psychologenpraktijk Rolsma Hessel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Houtsaachmole 9 , 8531 WC Lemmer, Fryslân
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Psychologenpraktijk Rolsma Hessel

“Als u ergens mee zit . . . en er zelf niet uitkomt!”

Het is meer dan gewoonlijk dat wij als mensen perioden mee maken dat het (even) niet goed gaat. Lukt het niet om er op eigen kracht uit te komen? Praat er dan over. Dit kan bijvoorbeeld met een Eerstelijnspsycholoog.

Sommige mensen hebben het gevoel gefaald te hebben wanneer ze aankloppen bij een psycholoog. Vaak heeft dit te maken met zich verantwoordelijk voelen, er alleen voor te staan. U kunt er ook op een andere manier naar kijken, namelijk; wanneer u zich verantwoordelijk voelt, ga dan op onderzoek uit naar iemand die u kan helpen inzicht te krijgen in de problematiek die u heeft. U kunt altijd zelf beslissen wat voor u de beste oplossing is.

In het werk van de eerstelijnspsycholoog wordt op een concrete en praktische manier gekeken naar welke oplossing werkzaam is. Een paar gesprekken zijn vaak voldoende om u weer op weg te helpen. Denk niet te lang "ik moet er alleen uitkomen" of "het moet eerst erger worden". Juist als u er vroeg bij bent, kan een eerstelijnspsycholoog goed helpen!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Psychologenpraktijk Rolsma Hessel in Houtsaachmole 9, Lemmer Fryslân 8531 WC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Lemmer Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lemmer Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823332]