Pt2 Telecom

Afdrukken

Is Pt2 Telecom incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Johan Enschedeweg 66 , 1422 DR Uithoorn,

E-mail

Over Pt2 Telecom

De telecommarkt heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Het aanbod van producten, merken en aanbieders is toegenomen, de ontwikkeling van de techniek gaat zeer snel en een goede infrastructuur wordt steeds belangrijker. Behalve voor vakmensen is het moeilijk om door de bomen het bos te zien. PT2 Telecom is al 15 jaar totaalleverancier op het gebied van vaste- en mobiele telefonie. Wij helpen u graag bij het kiezen van de fabrikant en/of provider voor die het beste bij uw wensen past. PT2 Telecom onderscheidt zich door: One-stop shopping, Onafhankelijkheid, Alles in eigen beheer, Op maat gesneden advies, Servicegerichtheid, Professionele helpdesk, Korte communicatielijnen, 1 aanspreekpunt, Eigen accountmanager, Langdurige samenwerking

Andere diensten in de buurt van Uithoorn

Is Pt2 Telecom in Johan Enschedeweg 66, Uithoorn 1422 DR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Telefoon diensten in Uithoorn beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Uithoorn Telefoon per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3769044]