Qbdbd

Afdrukken

Is Qbdbd incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Boelelaan 1077 , 1081 HV Amsterdam,

E-mail

Over Qbdbd

QBDBD is de juridische faculteitsvereniging aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zij is opgericht op 14 november 1892 en met haar 123 jaar de oudste juridische faculteitsvereniging van Nederland. QBDBD is de afkorting van ‘Qui bene distinguit, bene docet’, wat zoveel betekent als ‘Wie goed onderscheidt, onderwijst goed’. Omdat zelfs die afkorting nog wat lang is wordt deze in de spreektaal vaak verkort tot QBD. QBDBD heeft momenteel meer dan 2400 leden en probeert hen in alle aspecten van hun rechtenstudie te ondersteunen. De vereniging wordt draaiende gehouden door een bestuur van zes rechtenstudenten en een groot aantal actieve leden. QBDBD heeft tot doel een voor haar leden ondersteunende vereniging te zijn in alle aspecten van hun rechtenstudie. Zowel op sociaal, financieel, als onderwijskundig en carrièretechnisch gebied probeert QBDBD te bereiken wat niet door de rechtenstudenten aan de VU afzonderlijk, maar wel in verenigingsverband bereikt kan worden. Benieuwd naar de geschiedenis van QBDBD? Lees dan hier verder

Is Qbdbd in De Boelelaan 1077, Amsterdam 1081 HV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3749874]