Quinta De Cainhos

Afdrukken

Is Quinta De Cainhos incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Quinta De Cainhos

Tussen de natuurparken Gerês en de Alvão, bevindt zich Quinta de Cainhos. Een landhuis uit de 16e eeuw met het comfort van de 21e eeuw. Het landgoed heeft traditie en de charme van ongerepte natuur. Op ongeveer 40 km van Guimarães en 80 km van Porto, steden behorend tot het UNESCO wereld erfgoed, ligt Quinta de Cainhos. Het landgoed behoort tot de regio van Terras de Basto, een gebied omgeven door mythische bergketens als Alvão, Cabreira en Barroso. Door deze streek stroomt als een levensader de rivier de Tâmega. De rivier ontspringt in Spanje en zijn loop eindigt in de rivier de Douro, op weg naar Porto. Deze Quinta heeft zijn natuurlijke en historische charme behouden ondanks de onophoudelijke veranderingen in de huidige tijd. Het is werkelijk een paradijs op aarde. Quinta de Cainhos is exemplarisch voor een gebied van 30 hectare grond, waar natuur en landbouw elkaar in harmonie aanvullen. Dit zonnig gelegen landhuis, uit de 16e eeuw, beschikt over 2 gescheiden woongedeelten. Deze kunnen beiden worden gehuurd voor weekenden of vakanties. Geniet van de rust en schoonheid van dit uniek bewaarde juweeltje. KOM EN BEZOEK ONS

Is Quinta De Cainhos uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3764552]