Kerstgeschenk Duitse overheid

Kerstgeschenk Duitse overheid van Rainer Elsmann Immobilien

Door: Rainer Elsmann Immobilien  03-12-2008
Trefwoorden: Kinderen, Nieuwbouw, Onroerend Goed

Duitse subsidies

 

 

Bouw of aankoop van onroerende goederen

 

 

Alle huishoudens (ook vennootschappen), die aan bepaalde inkomens-grenzen voldoen en ten minste één kind of de voogdij van een gehandicapt familie-lid hebben (mate van handicap tenminste 50 %), komen in aanmerking voor deze subsidies.

 

Deze subsidies  worden  alleen gegeven als economische zekerheid gewaarborgd blijft.

 

 

Het “Bundesland NRW” verstrekt hypotheken (kredieten) rentevrij en/of met lage rente voor nieuwbouw alsmede voor aankoop van een bestaand pand.

 

 

De hoogte van de subsidie is, voor aanvragers die een inkomensgrens niet overschreiden,   45.000 euro als basis subisidie. En een kinder-bonus van 5.000 euro per kind.

 

 

Naast de startershypotheek van 12.000 euro wordt voor bepaalde bouwprojecten een extra klimaat bonus van 15.000 euro toegekend.

 

 

Met het overschrijden van de inkomensgrens tot 40 % bedraagt de subsidie nog 20.000 euro. Kinder- en klimaat-bonus blijven ongewijzigd.

 

 

Bij aankoop van een bestaand pand is de subsidie voor aanvragers, die aan de bepaalde inkomen-grensen voldoen, 31.500 euro basis plus een kinder-bonus van 3.500 euro per kind.

 

Bij de startershypotheek van 12.000 euro kan voor bepaalde objecten ook de klimaat-bonus van 10.500 euro van toepassing zijn.

 

 

Als de inkomensgrens tot max. 40 % wordt overschreden, is de subsidie nog 14.000 euro. Kinder-bonus en klimaat-bonus blijven ongewijzigd.

 

 

voor mee informatie ga naar www.elsmannmakelaars.nl.

 

Trefwoorden: Anholt, Bestaand Pand, Borghees, Duitse Overheid, Elsmann, Elsmannmakelaars, Emmerich, Gehandicapt, Handicap, Huizenaanbod, Hüthum, Hypotheekrente, Hypotheken, Isselburg, Kinderen, Kleve, Krediet, Nieuwbouw, Öffentliche Mittel, Onroerend Goed, Rentevrij, Subsidie, Subsidies, Suderwick, Wonen In Duitsland,