Ratiocare

Afdrukken

Is Ratiocare incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rigtersbleek-Aalten 4 , 7521 RB Enschede,

E-mail

Over Ratiocare

Sinds de start van zelfmeten met POCT INR meters is het aantal patiënten die zelf meten gegroeid tot ongeveer 40.000. De kosten voor een INR meter en test strips zijn, ondanks volume groei van de markt, niet gedaald. Marktdominantie is de oorzaak van (te) hoge prijzen voor INR meters en test strips. Ratiocare gaat de kosten van trombose zorg wel verlagen. Hiervoor heeft Ratiocare in Nederland de exclusieve distributie verworven van de qLabs® INR Meter van Micropoint. Een INR meter met marktconforme kwaliteit tegen de beste prijs. De qLabs® INR meter is wereldwijd in gebruik en getest (zie downloads). Vanaf 2015 zijn de tarieven voor zelfmeten vrij onderhandelbaar met de zorgverzekeraars. De prijs van een INR meter en test strips is een belangrijke component in de tariefstelling. Zonder marktwerking zal de prijs voor een INR meter en test strips kunstmatig hoog blijven. Op basis van service en transparantie in kwaliteit en prijs, gaat Ratiocare met eerlijke tarieven u de mogelijkheid bieden om trombosezorg betaalbaar te houden

Andere diensten in de buurt van Enschede

Is Ratiocare in Rigtersbleek-Aalten 4, Enschede 7521 RB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Trombosediensten diensten in Enschede beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede Trombosediensten per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3746772]