Regiecentrum Bescherming en Veiligheid

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Knobelsdorffplein 14 , 9203 DJ Drachten, Fryslân

E-mail

Over Regiecentrum Bescherming en Veiligheid

Regiecentrum Bescherming en Veiligheid bestaat uit de onderdelen Jeugd- en Gezinsbescherming (gecertificeerde instelling) en Veilig Thuis Friesland (voorheen Advies- en Meldpunt Kindermishandeling en Advies- en Steunpunt Huiselijk Geweld).

Jeugd- en Gezinsbescherming
Jeugd- en Gezinsbescherming voert de jeugdbeschermingsmaatregelen uit die door de rechter zijn opgelegd: jeugdbescherming en jeugdreclassering. Ook voeren we de preventieve jeugdbescherming (beschermingsregie) uit.
De focus van onze medewerkers ligt op waarborgen van de veiligheid van jeugdigen, het voorkomen van delinquent gedrag en het versterken van de eigen kracht van het gezin.

Veilig Thuis Friesland
Veilig Thuis Friesland is het nieuwe, laagdrempelige advies- en meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling, voor burgers en professionals.
Veilig Thuis Friesland:
- geeft advies,
- doet onderzoek op basis van meldingen van (vermoedens van) kindermishandeling en huiselijk geweld en
- verwijst door naar de juiste zorg.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Social Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Drachten Fryslân

Is Regiecentrum Bescherming en Veiligheid in Van Knobelsdorffplein 14, Drachten Fryslân 9203 DJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Drachten Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drachten Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814683]