Regiecentrum Bescherming en Veiligheid

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tesselschadestraat 2 , 8913 HB Leeuwarden, Fryslân

E-mail

Over Regiecentrum Bescherming en Veiligheid

Regiecentrum Bescherming en Veiligheid bestaat uit de onderdelen Jeugd- en Gezinsbescherming (gecertificeerde instelling) en Veilig Thuis Friesland (voorheen Advies- en Meldpunt Kindermishandeling en Advies- en Steunpunt Huiselijk Geweld).

Jeugd- en Gezinsbescherming
Jeugd- en Gezinsbescherming voert de maatregelen uit die door de rechter zijn opgelegd: jeugdbescherming en jeugdreclassering. Ook voeren we de dwang in vrijwillig kader (beschermingsregie) uit.
De focus van onze medewerkers ligt op waarborgen van de veiligheid van jeugdigen, het voorkomen van delinquent gedrag en het versterken van de eigen kracht van het gezin.

Veilig Thuis Friesland
Veilig Thuis is het nieuwe, laagdrempelige advies- en meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling, voor burgers en professionals.
Veilig Thuis:
- geeft advies,
- doet onderzoek op basis van meldingen van (vermoedens van) kindermishandeling, huiselijk geweld en ouderenmishandeling en
- verwijst door naar de juiste zorg.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Social Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Regiecentrum Bescherming en Veiligheid in Tesselschadestraat 2, Leeuwarden Fryslân 8913 HB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Leeuwarden Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leeuwarden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814707]