Regillio's Hair

Afdrukken

Is Regillio's Hair incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoogstraat 107 C , 3011PK Rotterdam,

E-mail

Over Regillio's Hair

Regillio Smulders is de oprichter van Regillio s Hair Een topstylist met meer dan 20 jaar ervaring Professioneel tot in zijn vingertoppen vind hij dat je in dit vak nooit uitgeleerd bent Zijn salon is gespecialiseerd in kleur en kniptechnieken en alles wat daarmee samenhangt Regillio s Hair is vooruitstrevend in de kappersbranche en speelt in op de behoeftes van de klant van morgen Dit vraagt continu om innovatie en perfectie niet alleen van Regillio en zijn stylisten maar ook van u als klant Regillio s Hair is niet zomaar een kapsalon maar een plaats waar haar en beleving samenkomen Het is altijd een mooi moment wanneer je bij ons binnenstapt De uitstraling is strak en stijlvol de ontvangst warm en hartelijk Even tot jezelf komen aan de leestafel onder het genot van een van een heerlijk kopje versgezette koffie of thee Er is ruimte voor rust en concentratie zodat je ontspannen je styling kunt ondergaan in de salon Regillio s Hair uniek in zijn aanpak en een weldaad voor de klanten Een ultieme beleving Echt Regillio s

Is Regillio's Hair in Hoogstraat 107 C, Rotterdam 3011PK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3731573]