Alleen, samen of groepsreis?

Alleen, samen of groepsreis? van Reizensingle.nl

Door: Reizensingle.nl  18-05-2009
Trefwoorden: Vakantie, Reizen, Reis

Elk type reis heeft zo zijn voor- en nadelen. Maar welke reisvorm past nu het beste bij jou? Individueel, samen, in een groepsreis of een georganiseerde singlereis.

Alleen op reis
Alleen reizen heeft vooral de vrijheid en onafhankelijkheid als voordeel. Als alleenreizende heb je sneller contact met de lokale bevolking. Ook kom je sneller in contact met andere reizigers, vooral in Latijns-Amerika en Azië.

Samen op reis
Met een reisgenoot, vriend of vriendin reizen kan gezelliger zijn dan alleen. Je kunt je reiservaringen delen met je reispartner. Het is wel belangrijk dat je het met elkaar eens kan worden over de reisroute en dat je de dingen kan bezoeken die je leuk vindt.

Groepsreizen
De reis is voor een groot deel al voor je uitgestippeld. De ene groepsreis biedt meer individuele vrijheid dan de andere. De samenstelling van een groep kan ook per organisatie en reis verschillen. Zo kan de groep samengesteld zijn uit een aantal stellen, vrienden en alleenreizenden. De reisbegeleiding regelt een aantal praktische zaken. Zo kun je zelf genieten en ontspannen reizen. Een rondreis, actieve reis, sportieve reis of een culturele reis. Er is volop keuze in groepsreizen.

Singlereizen en eenoudergezinsreizen
Wil je als single niet de enigste single in een gezelschap zijn dan kun je ook kiezen voor een speciale singlereis. Zo vind je snel aansluiting met andere singles.
Ook voor de groeiende groep eenoudergezinnen zijn speciale reizen. Als eenouder gezellig met je kinderen op reis. De kinderen kunnen zich ook prima vermaken met leeftijdgenootjes.
Steeds meer reisorganisaties richten zich op de groeiende groep singles en eenoudergezinnen. Er is volop keuze. Voor een overzicht en meer informatie, zie de rubrieken op ReizenSingle.nl

Trefwoorden: Alleenreizenden, Alleenstaanden, Eenouder, Eenoudergezinsreizen, Groepsreis, Groepsreizen, Reis, Reiservaringen, Reispartner, Reizen, Reizigers, Singlereis, Singles, Vakantie,

Contact Reizensingle.nl

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share