Lastminute Singlereizen

Lastminute Singlereizen van Reizensingle.nl

Door: Reizensingle.nl  05-07-2009
Trefwoorden: Groepsreizen, Groepsreis, Single

Je bent single en je wilt niet alleen op vakantie. Binnen nu en een paar weken wil je al vertrekken. Wat voor leuke reizen vallen er te ontdekken? Een zoektocht naar een lastminute voor singles. Waar kom je terecht als je zoekt op een maximale aanbiedingsprijs van € 1500,- en vertrek binnen vier weken?

Zo ontdek je een 14 daagse rondreis Syrië en Jordanië. Tentvakanties aan de Toscaanse kust per bus of vliegtuig of een busreis met verblijf in tent in Slovenië. 

Wat dacht je van 23 dagen Noord India of een achtdaagse reis naar Marokko? Of wordt het een 22 daagse rondreis door Turkije. Er is nog volop keus. Een 10 daagse rondreis door Jordanië, 15 dagen Albanië & Macedonie. Een Wandelreis in Marokko. Rondreizen in Tunesië of Egypte en een fietsvakantie in de Baltische staten. 

Er zijn nog wandelreizen beschikbaar in Italië. Of je beland 16 of 22 dagen in Egypte of twee weken in China.

Zomaar een greep uit het aanbod van een aantal reisorganisaties voor singles. Er is nog volop aanbod en er zijn nog meer aanbieders van singlereizen. Kijk voor een overzicht van aanbieders op ReizenSingle.nl

Trefwoorden: Alleenreizenden, Alleenstaand, Alleenstaanden, Groepsreis, Groepsreizen, Single, Single Reizen, Singlereis, Singles, Singlesreis, Singlevakantie,

Contact Reizensingle.nl

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share