Ridder Van Doorne - Fotograaf

Afdrukken

Is Ridder Van Doorne - Fotograaf incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres:

E-mail - Geen ingevoerd

Over Ridder Van Doorne - Fotograaf

Hello + Welcome Thank you for visiting and I hope you enjoy my photos. All of the images in my gallery are available for sale. I also teach photography classes, and I am a member of the Photographic Society of America.. Ik wil graag iets vertellen over mijzelf zodat je mij een beetje leert kennen! Dat ik fotograaf ben heb je inmiddels wel begrepen,...toch? - Mijn naam is Ridderus van Doorne. In 1961 geboren in Rijswijk (zh) Daar woon ik nog steeds. - Ik groeide op boven en in de fotowinkels van mijn vader. - Overigens, mijn roepnaam is Ridder of nog korter, Rid. Je mag zelf kiezen. - De fotografie in onze familie is begonnen met Johannes van Doorne in 1899. Hij was de aller eerste professionele fotograaf in Rijswijk Zh. - Alle volgende generaties van Doorne's hebben het vak voortgezet. (ik ben de 4e) - Maar feitelijk ben ik pas veel later gaan fotograferen. - Ik werd verliefd op dat ding en vanaf die tijd heeft mij dat niet meer los gelaten. Ik fotografeer omdat maar niet kan laten. - Ik hou van het (goede) leven, lekker eten en drinken, leuke dingen doen. - Koken is een hobby en een gezellige bezigheid van mij, je kent het wel, met een glaasje wijn er bij en zo. Rijswijk zh, Netherlands

Is Ridder Van Doorne - Fotograaf uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3781172]