Rietdekkersbedrijf H. Schinkel

Afdrukken

Is Rietdekkersbedrijf H. Schinkel incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oosterholtseweg 42 , 8271 PV IJsselmuiden,

E-mail

Over Rietdekkersbedrijf H. Schinkel

Rietdekkersbedrijf H. Schinkel voor onderhoud,reparatie en nieuwbouw van een rietendak. Dit rietdekkersbedrijf is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het rietdekken zoals het et traditionele- en of het schroef -rietendak. Rietdekkersbedrijf H. Schinkel bestaat circa 100 jaar en is al generaties lang van vader op zoon overgedragen. Ons bedrijf staat voor vakmanschap en kwaliteit. Qua personeel hebben we op dit moment 3 rietdekkers en 2 rietbewerkers in dienst. Het bedrijf is in de loop der jaren meegegroeid met de moderne technieken, kwaliteitseisen en eisen van veiligheid.Riethandel H. Schinkel levert het gehele jaar door eerste soort riet. Het riet komt onder andere uit de omgeving van Kampen en Harderwijk en wordt door onszelf vanaf december tot eind februari geoogst. Het Nederlandse riet staat bekend om zijn goede kwaliteit. Riet heeft een isolerende werking voor zowel geluid als temperatuur. (De rietstengels zijn namelijk holle pijpjes met hierin lucht). 's Zomers blijft het vrij koel en 's winters blijft de warmte onder het dak. Het riet op een dak staat heel natuurlijk en een dergelijk natuur product wordt zeer gewaardeerd. Bovendien is een rieten dak een lust voor het oog. Een rieten dak ventileert heel sterk, de damp van vee en de hooiopslag kan gemakkelijk verdwijnen. Het regenwater kan echter nergens doorkomen. De levensduur van een rieten dak is van veel factoren afhankelijk. De helling speelt een grote rol; Staat uw dak in een helling van 40 graden of lager, dan zal dit tot een verkorte levensduur leiden. Dit komt omdat uw rieten dak langer nat /vochtig blijft en dus sneller zal vergaan. Met andere woorden, hoe steiler uw dak hoe langer het dak mee zal gaan. Bomen rond uw huis zet aan tot een versnelde mosvorming. Dit vraagt weer meer onderhoud, doet u dit niet dan zal uw dak ook minder lang mee gaan. Heeft u vragen, of wilt u dat wij langskomen voor het maken van een offerte, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag terzijde met kennis van zaken en gedegen advies. Rietdekkers en riethandel H. Schinkel, Oosterholtseweg 42, 8271 PV IJsselmuiden, Tel: 038-3330418, Fax: 038-3338748, E-mail: [email protected]

Andere diensten in de buurt van IJsselmuiden

Is Rietdekkersbedrijf H. Schinkel in Oosterholtseweg 42, IJsselmuiden 8271 PV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Rietdekker diensten in IJsselmuiden beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten IJsselmuiden Rietdekker per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3746450]