Rj Partners

Afdrukken

Is Rj Partners incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Rj Partners

RJ Partners is een jong corporate finance kantoor opgericht door twee ambitieuze professionals: Ronald Dorjee en Jan ten Kate. RJ Partners is actief als Corporate Finance Architects en richt zich primair op het initiëren van fusies en overnames, de daaraan gekoppelde advisering en begeleiding en het aantrekken van vermogen. Groei staat in ons vaandel, gebaseerd op onze twee pijlers: Excellence and Relationship. Wij bedienen internationaal georiënteerde investeerders, aandeelhouders en ondernemers. Bereik: het hogere segment van de gekozen markten, nét onder het segment van de grote internationale ‘investment banks’. Met een focus op vastgoed, media & internet en ‘oude economie’ zoals handel, transport en luchtvaart

Is Rj Partners uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Vastgoed diensten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vastgoed per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3702122]