Rode Kruis

Afdrukken

Is Rode Kruis incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Rode Kruis

Ready2Help is een netwerk van mensen die bereid zijn te helpen als dat nodig is. Op dit moment wordt Ready2Help op veel plekken in Nederland ingezet voor de hulp aan vluchtelingen. We zijn hard op zoek naar extra Ready2Helpers die kunnen helpen bij de hulp aan vluchtelingen. Welke hulp we exact nodig hebben verschilt per regio. We kunnen je vragen om te helpen met het sorteren en inpakken van spullen in één van onze Welkom Winkels, te ondersteunen bij de eerste opvang van vluchtelingen, het neerzetten van bedden of specifieker: als je Arabisch spreekt of als je EHBO-vaardigheden hebt.Help ook nu het zo hard nodig is. Meld je aan voor Ready2Help. Iedereen van 18 jaar en ouder, woonachtig in Nederland en in het bezit van een mobiele telefoon kan zich aanmelden

Is Rode Kruis uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3737830]