Rondaan Carrosserie & Wagenbouw

Afdrukken

Is Rondaan Carrosserie & Wagenbouw incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schoenmakersstraat 12 , 8601 WC Sneek,

E-mail

Over Rondaan Carrosserie & Wagenbouw

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL. Naast algemene carrosseriebouw is Rondaan gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens. Rondaan is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens is Rondaan importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen. Voor periodieke keuringen zoals ALK, LLS, LPK en Palkeur kunt u bij ons in Berltsum/Berlikum en Sneek terecht. Vanuit Sneek helpen wij u bij storingen snel weer op weg met onze mobiele werkplaats en hydrauliekservice/slangenpers. In Berltsum beschikt Rondaan over een grote spuiterij. Ons werkgebied is heel Nederland, met de focus op Noord-Nederland: Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland

Is Rondaan Carrosserie & Wagenbouw in Schoenmakersstraat 12, Sneek 8601 WC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3715404]