Room R J van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burgemeester Falkenaweg 76 , 8442 LG Heerenveen, Fryslân
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Room R J van

Onze praktijk bestaat al weer 20 jaar. De praktijk is niet bijzonder geschikt voor zeer angstige patiënten; gehandicapten kunnen zonder al te grote problemen bij ons terecht.
Wij hebben de orthodontische zorg (beugels) en het prothesewerk afgestoten. Nieuwe en / of vervangende protheses worden nog bij hoge uitzondering door ons vervaardigd.
Tarieven zijn geldig vanaf 1 januari 2012 tot en met 31 maart 2012. Tarieven zijn exclusief techniek- en / of materiaalkosten. In bijzondere gevallen kan het nodig zijn dat er een zwaartecompensatie voor de complexiteit van de behandeling in rekening wordt gebracht. Tevens kan het noodzakelijk zijn dat er bij endodontische behandeling het gebruik van een microscoop noodzakelijk is. Ook hierbij zal een toeslag worden berekend.
Voor verdere wetenswaardigheden over de tandheelkunde en uw gebit: http://www.allesoverhetgebit.nl.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Heerenveen Fryslân

Is Room R J van in Burgemeester Falkenaweg 76, Heerenveen Fryslân 8442 LG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Cosmetische Tandheelkunde diensten in Heerenveen Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerenveen Cosmetische Tandheelkunde per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818547]