RouteZweden is trots op haar 25e deelnemer

Door: Routezweden  28-02-2008
Trefwoorden: Fietsen, Kinderen, Hotel

De vereniging met de website www.RouteZweden.nl is een initiatief van Nederlandse ondernemers in Zweden met een camping, hotel, Bed & Breakfast, restaurant, conferentieoord, avonturenbedrijf of anderszins.
Zij hebben zich verenigd om Nederlanders beter van dienst te kunnen zijn in hun reizen, vakanties en emigratie naar Zweden. Maar ook om elkaar te kunnen ondersteunen in de meest ruime zin van het woord.

Nederlandse ondernemers zijn over het algemeen zeer welkom in Zweden. Ze staan bij de Zweden zelf positief bekend om de kwaliteit en service die geboden wordt en de economische impuls die uitgaat van de ondernemingen.

Zweden is in trek als vakantie- en emigratieland.
Steeds meer Nederlanders vinden de weg naar de Zweedse rust en ruimte, de bekende uitgestrekte natuur, de relatief lage onroerend goed prijzen en het gunstige ondernemersklimaat. Vanuit deze ontwikkeling is RouteZweden ruim een jaar terug ontstaan. In deze korte tijd is RouteZweden uitgegroeid tot 25 deelnemers. Een aantal waar de vereniging trots op is. RouteZweden kan zo haar aanbod nog verder uitbreiden en optimaliseren.
Het aanbod bestaat op dit moment onder andere uit een website waar alle deelnemers terug te vinden zijn, met uitleg over de accommodaties en bedrijven. RouteZweden maakt het mensen gemakkelijk doordat men bijvoorbeeld zelf routes samen kan stellen middels een overzichtelijke routeplanner. Het gemak van RouteZweden is bijvoorbeeld ook te merken in de communicatie. Die kan namelijk geheel in het Nederlands verlopen.
Het aanbod wordt de komende tijd verder uitgebreid met ‘Zweedse weetjes’ en diverse themaroutes (zoals bijvoorbeeld een Bed & Breakfast route, een kindvriendelijke route, een golfroute, een verwenroute). Ook wordt er ingespeeld op een groeiende behoefte van toekomstige emigranten. Men wil graag informatie hebben, horen hoe het was om te emigreren, welke problemen men is tegengekomen, tips en adviezen krijgen voor hun eigen toekomst. Succesvolle emigranten hebben het maar al te vaak druk en ervaren (te) weinig tijd om eventuele toekomstige ‘collega’s ‘ uitgebreid te woord te staan en verder te helpen. Om in deze vraag te kunnen voorzien wordt er een ‘roer-om’ route aangeboden. In deze route, met verschillende soorten accommodaties, kan men Nederlanders ontmoeten in hun eigen Zweedse onderneming. Deze ondernemers nemen de tijd om de toekomstige emigrant te informeren over ondernemen en leven in Zweden. Bevindingen en ervaringen komen ruimschoots aan bod, alsook praktische informatie en de weg naar de juiste instanties en personen.
Het concept RouteZweden wordt door zowel gast als deelnemer als meerwaarde ervaren.

Dat de ontwikkeling en uitbreiding doorlopend doorgaat voor RouteZweden blijkt wel uit het feit dat zich tijdens het schrijven van dit artikel de 26e deelnemer heeft aangemeld.
Welkom in Zweden, bij RouteZweden!

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot

Mijke van Hotel Storfors 0046 550-60960
of
Michael van Ljusnefors Camping 0046 270-68710


www.routezweden.nl

Trefwoorden: Avonturenbedrijf, Camping, Fietsen, Golf, Hotel, Kinderen, Route Zweden, Routezweden, Vissen, Wandelen, Zweden,

Contact Routezweden

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share