Ruimte Praktijk voor Muziektherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koopmansgracht 10 , 8606 AA Sneek, Fryslân

E-mail

Over Ruimte Praktijk voor Muziektherapie

Ruimte, muziektherapie en muziekactiviteiten

Muziektherapie is voor kinderen, volwassenen en ouderen die uit evenwicht zijn (geraakt). Muziek is een middel dat zonder woorden mensen in beweging brengt, op wat voor manier dan ook. Ik zie iedere keer weer hoe muziek mensen raakt. Muziek maakt blij, ontroert, geeft rust en ruimte. Muziek nodigt uit tot interactie, het verbindt mij met mensen op een speelse manier en vanuit het hart. Via de muziek heb je op een andere manier contact, door samen muziek te maken werkt muziektherapie uiteindelijk door in het denken, het voelen en het handelen. Hierdoor leert iemand anders met dingen om te gaan, grenzen aan te voelen en aan te geven, contact te maken, anders te reageren op prikkels uit de omgeving. Er ontstaat een nieuwe balans. Muziektherapie is onder andere aanbevolen bij gedrags- en ontwikkelingsproblemen (bijvoorbeeld door ASS, ADHD), sociaal-emotionele problemen, verwerkingsproblemen, psychische moeilijkheden. Bij muziektherapie zijn weinig woorden nodig. Ik reik aan, de muziek doet haar werk. Het is iedere keer weer mooi om via de muziek een stukje op iemands levensweg mee te lopen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

07-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Ruimte-muziektherapie-en-muziekactiviteiten-428555080684229/

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ruimte Praktijk voor Muziektherapie in Koopmansgracht 10, Sneek Fryslân 8606 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Sneek Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sneek Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820299]