Sabor Latino

Afdrukken

Is Sabor Latino incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jacob Melkmanstraat 44hs , 1063 GN Amsterdam,

E-mail

Over Sabor Latino

Sabor Latino is een formatie met een sterk en professioneel geluid die door de samenstelling geschikt is voor alle soorten feesten zoals: een intieme verjaardag, barbeque, bruiloft, bedrijfsfeest, familiefeest; thuis of in een grote zaal . Op het repertoire staan verschillende latijns-amerikaanse - spaanse ritmes zoals: salsa, merengue, bossanova, maar ook rumba flamenca (Gipsy Kings). Wij bieden u de keuze uit een duo, een trio of nog een extra muzikant of danseres. Het is ook mogelijk de groep uit te breiden tot een echte salsaband met piano, trompet, conga's, basgitaar en zang

Kaart

Is Sabor Latino in Jacob Melkmanstraat 44hs, Amsterdam 1063 GN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Professioneel Geluid diensten in Amsterdam beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Professioneel Geluid per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3754009]