Saloke

Afdrukken

Is Saloke incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres:

E-mail

Over Saloke

Welkom op de webshop van Saloke,Saloke is een webwinkel voor betaalbare dames- en kinderkleding.Voor een leuk prijsje heb je een leuk outfit bij elkaar.( bestel je boven de 50 euro dan zijn de verzendkosten voor mij...en niet goed is geld terug verzendkosten zijn dan wel voor jezelf bij kleine pakketjes zijn de verzendkosten minder.....dit wordt naar je bestelling veranderd op de bon) lLike mijn fb pagina om up to date te blijvenvVanaf heden is het ook mogelijk om een party te boeken?Om deze te boeken kan je mijn telefonische bereiken op 06 21174726of via de mail [email protected] vanaf 03-10-2015 sta ik ook elke week op de weekmarkt in Buren van 7.00 tot 12.30Ook kunt u dan op afspraak u bestelling ophalen of komen ruilen Veel liefs Saloke(Evelien en Gerrit Verbeek)

Is Saloke uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3701555]