Sam For Sales

Afdrukken

Is Sam For Sales incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Sam For Sales

SAM is een uniek bezoekregistratie systeem dat met een minimum aan invulwerk maximale informatie verschaft over de bezoekactiviteiten van salesmedewerkers. SAM registreert uw inspanningen in cijfers en vertelt u wat uw persoonlijke prestaties zijn bij het zaken doen met bestaande en potentiele klanten. Met andere woorden, Sam vergelijkt uw prestaties met de gemiddelde prestaties van het gehele salesteam, zodat u zelf kunt vaststellen waar uw succes zich laat verbeteren. De verkoopleiding krijgt door SAM meer tijd en inzicht om realistische verbeterdoelen vast te stellen en medewerkers daarin te ondersteunen en te coachen. SAM is hiermee een zeer krachtig instrument om uw salesactiviteiten significant te verbeteren

Is Sam For Sales uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3701082]