Saron Pastoraal Centrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Paandersdijk 2 , 7588 PZ Beuningen ov, Overste

E-mail

Over Saron Pastoraal Centrum

Stichting Pastoraal Centrum Saron is een organisatie die in het leven is geroepen om vanuit bijbelse normen en waarden christelijke hulpverlening vorm te geven ten dienste van de gemeente van Jezus Christus. Inmiddels bestaat het Pastoraal Centrum Saron ruim 40 jaar. Duizenden hulpvragers heeft het centrum in al die jaren mogen begeleiden tot herstel, genezing en/of acceptatie van aanwezige problematiek.

Saron biedt Pastoraal-therapeutische hulp en begeleiding. Maar wat is dat eigenlijk?

Pastoraal:
Wij geloven dat God de mens heeft geschapen en dat Hij de levensbron is die het leven geeft. Hij kent en doorgrondt de mens als geen ander. Wij geloven en ervaren dat God door zijn principes de mens hoop, doel, vervulling, genezing en bevrijding wil geven. Vanuit de principes van de Bijbel, het woord van God en in de kracht van de Heilige Geest bieden wij pastorale hulp aan. Kernwoorden hierbij zijn ook: gebedspastoraat (voor genezing en bevrijding), lofprijzing en aanbidding, Bijbelstudie, onvoorwaardelijke liefde en acceptatie van de mens, en gelijkwaardigheid.

Therapeutisch:
Het Pastoraal Centrum Saron werkt ook therapeutisch aan problematiek. Dat houdt in dat wij gefaseerd aan problematiek werken. We begeleiden of behandelen niet ‘zomaar’ iets, maar werken doelgericht aan hulpvragen aan de hand van zorgplannen. Onze therapeuten en begeleiders zijn allemaal geschoolde mensen die sociaal vaardig zijn en kennis hebben van psychologie en methodiekkennis. Ook werken wij samen met GGZ en is er een diagnostisch team aan Saron verbonden met o.a. een psychiater en klinisch pedagoog.
Wij geloven dat zowel het pastorale als therapeutische goed gecombineerd kan worden en dat er op deze wijze professioneel gewerkt wordt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Beuningen ov Overste

Is Saron Pastoraal Centrum in Paandersdijk 2, Beuningen ov Overste 7588 PZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Begeleiding diensten in Beuningen ov Overste beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beuningen ov Begeleiding per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826281]