Sbo Aquamarijn

Afdrukken

Is Sbo Aquamarijn incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Brandemeer 35 , 8918 CT Leeuwarden,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Sbo Aquamarijn

SBO Aquamarijn is een christelijke school voor speciaal basisonderwijs in Leeuwarden. Speciaal basisonderwijs is er voor leerlingen die het op de gewone basisschool te moeilijk vinden en voor kinderen met opvoedingsproblemen. De school biedt dezelfde leerstof aan als de gewone basisschool, maar houdt rekening met de ontwikkelingsproblemen en geeft onderwijs op een manier die aansluit bij wat de kinderen kunnen. Een aantal lesmethoden in de school is speciaal ontwikkeld voor kinderen met leerproblemen. De groepen zijn kleiner dan op de meeste gewone basisscholen; de kinderen krijgen daardoor meer aandacht. De grootste groepen van SBO Aquamarijn hebben meestal niet meer dan 16 leerlingen

Is Sbo Aquamarijn in Brandemeer 35, Leeuwarden 8918 CT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3718372]