Schildersbedrijf Hasenbos

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dr. Bearda Bakkerstraat 23 , 8923 EP Leeuwarden, Fryslân

E-mail - Geen ingevoerd

Over Schildersbedrijf Hasenbos

Schildersbedrijf Hasenbos, úw schilder in Leeuwarden en omstreken!

Wij zijn er voor al uw schilder-, onderhoud- en restauratiewerkzaamheden. Ook binnenschilderwerk kunt u gerust aan ons overlaten.

Schilderwerk binnen
Bij Schildersbedrijf Hasenbos bent u ook voor al uw binnenschilderwerk aan het juiste adres. Schilderen, behangen, decoratieve wandafwerking, structuur aanbrengen of glasweefsel plakken? U zegt het maar. Wij hebben een ruime ervaring met deze werkzaamheden. Wij beschikken over diverse behangboeken en voorbeelden van verschillende soorten glasweefsel.

Schilderwerk buiten.
Het onderhoud van buitenschilderwerk is van groot belang voor woningen, bedrijfspanden, openbare gebouwen en instellingen. Het schilderwerk moet er niet alleen netjes uitzien, het heeft ook een beschermende functie tegen weersinvloeden. Een gedegen voorbehandeling en afwerking met eerste klas verfproducten is essentieel voor de levensduur van met name hout. Schildersbedrijf Hasenbos denkt graag met u mee over zaken als kleurstelling, productmogelijkheden en onderhoudsbesparing. Samen met u komen wij zeker tot een prima plan van aanpak. Verder willen wij u mededelen dat het nu extra interessant word om u huis door ons te laten schilderen omdat de btw op huizen vanaf 2jaar oud is terug gebracht naar 6%.

Onderhoudsplan.
Met Schildersbedrijf Hasenbos, verlengt u de kwaliteit van uw schilderwerken. Schildersbedrijf Hasenbos houdt, nadat uw schilderwerken zijn uitgevoerd, contact met u om ervoor te zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Eens in de twee jaar worden er onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden verricht, om de kwaliteit te verlengen. U bent er op die manier jarenlang van verzekerd dat het schilderwerk er altijd optimaal uitziet.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Schildersbedrijf-Hasenbos/579562208733314

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Leeuwarden Fryslân

Is Schildersbedrijf Hasenbos in Dr. Bearda Bakkerstraat 23, Leeuwarden Fryslân 8923 EP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Behang diensten in Leeuwarden Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leeuwarden Behang per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819945]