Schildersbedrijf Henk Postma

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spoarbuorren Noard 8 , 9299 VD Zwagerbosch, Fryslân

E-mail

Over Schildersbedrijf Henk Postma


Schildersbedrijf Henk Postma is een jong allround eenmansbedrijf dat sinds 2007 met name actief is in de provincie Friesland. Kwaliteit en service zijn de basis van mijn bedrijf, niet alleen ik moet tevreden zijn, belangrijker is dat u, als opdrachtgever, tevreden bent. Daarbij werkt alleen een goede samenwerking tussen beide partijen.
Schildersbedrijf Henk Postma is voornamelijk actief in de particuliere sector, waar het contact tussen schilder en klant heel belangrijk is. Hierdoor ontstaan er geen onduidelijkheden en kan het werk op een correcte manier worden uitgevoerd.
Schildersbedrijf Henk Postma mag zich met trots, Betere Schilder noemen, en wil hiermee zijn klanten laten zien dat zij automatisch kiezen voor een vakman met hart voor uw huis. Een erkende Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitsnormen. Zo heeft u de zekerheid dat u zaken doet met een degelijk en vertrouwd bedrijf wat voortdurend onder kwaliteitscontrole staat van De Betere Schildersorganisatie. Bovendien ontvangt iedere klant, na het uitgevoerde schilderwerk, een schriftelijke enquête waarmee de tevredenheid van de klant wordt gemeten inzake de service en kwaliteit van het Schildersbedrijf.
Graag willen wij u informeren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Voor het maken van een afspraak of een aanvraag voor een vrijblijvende offerte, kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

E: [email protected]
T: 06-55538722

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/schilderhenk

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schildersbedrijf Henk Postma in Spoarbuorren Noard 8, Zwagerbosch Fryslân 9299 VD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Reparatie diensten in Zwagerbosch Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwagerbosch Reparatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823390]