Schildersbedrijf P Eldering

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rijksstraatweg 52 , 9257 DT Noardburgum, Fryslân

E-mail - Geen ingevoerd

Over Schildersbedrijf P Eldering

Schildersbedrijf Pieter Eldering is een jong bedrijf uit Friesland en heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de schildersbranche. Deze ervaring is in loondienst opgedaan bij verschillende schildersbedrijven.

Kwaliteit
Onze doelstelling is: goed vakwerk afleveren en de klant naar tevredenheid bedienen met een aantrekkelijke prijs.

Mogelijkheden
U kunt ons benaderen voor zowel werkzaamheden in nieuwbouw als onderhoud en schilderwerk aan bestaande woningen. Het schildersproduct waar we mee werken is Sigma en wordt zowel bij binnen en buitenschilderwerk gebruikt.

Voor vragen over onze werkzaamheden als allround schildersbedrijf te Friesland neem vrijblijvend contact met ons op.

Bij ons kunt u alle soorten floot glas, figuur glas, thermopeen en HR++ glas bestellen en laten plaatsen. Graag maken wij met u eerst vrijblijvend een afspraak om samen door te spreken wat precies de bedoeling is. Vervolgens zullen wij u op basis van de werkzaamheden en het te bestellen glas een offerte uitbrengen. Op deze manier weet u van te voren precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Indien gewenst zullen wij bij ons bezoek tevens uw kozijnen onder de loep nemen. Indien er bij uw kozijnen of deuren sprake is van houtrot of ander achterstallig onderhoud dan kunnen wij u ook hierbij van dienst zijn. Ons werkgebied voor glas werkzaamheden is het noorden van Nederland en dan met name de provincie Friesland.

Neem voor glas werkzaamheden of andere diensten contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Voor al uw schilderwerken in de provincie Friesland of daarbuiten zit u bij schildersbedrijf Eldering goed. Al onze schilderwerken staan in teken van kwaliteit en vakkundigheid. Vanwege jarenlange ervaring in schilderwerken kunnen wij zeer efficiënt te werk gaan en goed vakwerk afleveren tegen een aantrekkelijke prijs.

Bij schilderwerken kunt u o.a.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schildersbedrijf P Eldering in Rijksstraatweg 52, Noardburgum Fryslân 9257 DT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Noardburgum Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Noardburgum Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818675]