Seksuelevorming

Afdrukken

Is Seksuelevorming incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Seksuelevorming

Lovebuzz is een interactief spel over liefde, relaties en beginnende seksualiteit voor brugklassers in het voortgezet onderwijs. Lovebuzz is opgebouwd uit twee lessen van ieder 50 minuten. In de eerste les, The Day Before, maken leerlingen kennis met fictieve personages die zich voorbereiden op een schoolfeest. In de tweede les, The Party, volgen zij deze personages in verschillende situaties en adviseren ze hierin. Lovebuzz ondersteunt leraren gevoelige thema’s als seksuele weerbaarheid en diversiteit bespreekbaar te maken; op eenvoudige wijze, met vragen en antwoorden in een online game. Dit innovatieve spel kan in het eigen klaslokaal met behulp van een computer en beamer of digibord worden gespeeld

Is Seksuelevorming uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3765455]