Selekt Meat Products

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Edisonstraat 17 , 8861 NA Harlingen, Frater

E-mail - Geen ingevoerd

Over Selekt Meat Products

SelektMeat products is een modern en actief vleesbedrijf dat landelijk succesvol opereert. Wij zijn continu gericht op innovatie en productontwikkeling. Ons nieuwste vrieshuis met z’n enorme opslagcapaciteit is daarvan het meest recente voorbeeld. Maar ook IQF vriezen met gebruikmaking van vloeibare stikstof is een absolute doorbraak in de vleesverwerking. Technologie die het mogelijk maakt dat klanten van SelektMeat products het hele jaar door kunnen beschikken over een uitgebreid assortiment smaakvol vlees.

Wat u ook aansnijdt, SelektMeat products heeft vele voordelen:

het grote en brede klantgerichte assortiment,
maatwerk door eigen productielijnen,
rechtstreekse import,
goede service en snelle levering door gespecialiseerd eigen transport,
inkoop- en leveringsvoordelen door grote invries- en opslagcapaciteit,
perfecte balans tussen kwaliteit en prijs.
SelektMeat products verwerkt dagelijks vele duizenden kilo’s vlees. En levert bovendien een ruim assortiment diepvriesproducten. Daarom beschikken wij over uitgebreide en ultramoderne invries- en opslagmogelijkheden. Hiermee kan per dag zo’n 20 ton worden ingevroren met een temperatuur van -40°. Ook invriezing via IQF stikstofvriezen van -196° behoort tot de mogelijkheden. En door de volledig computergestuurde opslag weten wij à la minute waar alles staat.

Heeft u zelf onvoldoende vriescapaciteit?

Laat uw producten dan door ons bewaren. Door in grotere hoeveelheden in te kopen profiteert u van interessante voordelen. Het product wordt onder optimale omstandigheden bewaard. En u kunt uw producten op afroep direct door ons laten bezorgen. Zo bent u dus altijd verzekerd van kwaliteit.
De eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid gaan steeds verder. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor de wensen van onze klanten. Daarom investeren wij continu in ons ultra moderne productie apparaat. En zorgen wij ervoor dat onze machines elkaar stuk voor stuk perfect aanvullen. Om zo snel op elke wens te kunnen inspelen.

Featured Message

Neem vandaag contact op

08-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Butchers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Harlingen Frater

Is Selekt Meat Products in Edisonstraat 17, Harlingen Frater 8861 NA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bezorgservice diensten in Harlingen Frater beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harlingen Bezorgservice per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3687347]