Seniormates

Afdrukken

Is Seniormates incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Korte schoolstraat 2 , 7412VM Deventer,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Seniormates

SeniorMates: voor leuke activiteiten, nieuwe gezichten en een hoop gezelligheid! SeniorMates is specialist in het ontwikkelen, organiseren, uitvoeren en begeleiden van leuke arrangementen voor kleine groepen. SeniorMates organiseert leuke stedentrips en uitjes in Nederland maar ook in het buitenland en richt zich op de 50-plussers die het leuk vinden gezellig samen met anderen iets te ondernemen. Veel van de deelnemers boeken alleen en zijn vrijgezel / gescheiden/ alleengaand / singles/weduwe of weduwnaar. SeniorMates brengt de personen op een informele manier met elkaar in contact

Andere diensten in de buurt van Deventer

Is Seniormates in Korte schoolstraat 2, Deventer 7412VM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Dagtrips diensten in Deventer beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Deventer Dagtrips per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3722034]