Senta

Afdrukken

Is Senta incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Printerweg 10 , 3821 AD Amersfoort,

E-mail

Over Senta

Senta is hét marketingadviesbureau gespecialiseerd in multizintuiglijke klantbeleving. Met 20 jaar ervaring in dit vakgebied ontwikkelde Senta een nieuwe visie op basis van onderzoek, trends, nieuwe inzichten en praktijkkennis: ‘multisensory concepting’. In deze praktische marktbenadering worden alle zintuiglijke prikkelingen passend op elkaar afgestemd. Ze leveren zo een positieve bijdrage aan de beleving, de attitudevorming, klantenbinding en de merktrouw. Hierdoor kunnen merken en bedrijven uitgroeien tot een SOUL Brand. Een merk dat waarde toevoegt in de klantbeleving en hierdoor ware merkambassadeurs creëert

Andere diensten in de buurt van Amersfoort

Is Senta in Printerweg 10, Amersfoort 3821 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Merkbeleving diensten in Amersfoort beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Merkbeleving per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3739326]