Sevenstops

Afdrukken

Is Sevenstops incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Atalanta 2 , 3225CA Hellevoetsluis,

E-mail

Over Sevenstops

Fotograferen? Dat kunnen we allemaal. We leggen zorgvuldig ieder detail uit ons leven vast, gooien er een lekker filtertje overheen en delen het binnen twee seconden met de hele wereld. Iedereen met een beetje acceptabele camera op zijn smarthphone is tegenwoordig fotograaf. Maar hoe moet dat nu met de echte afgestudeerde fotografen, is er nog wel werk voor ons? Heeft het überhaupt nog zin om een studie fotografie te volgen? En hoe moeten wij ons redden in een maatschappij waar er keihard bezuinigt word op elke kunstvorm? Wij, zeven tweedejaars HBO studenten aan de fotovakschool in Rotterdam, zijn benieuwd naar de antwoorden op deze vragen en daarom hebben wij ons eigen bedrijf opgericht: Sevenstops. Binnen Sevenstops houden we ons bezig met onze passie: fotografie. We proberen onze horizon te verbreden en uit onze comfortzone te stappen. Ook proberen wij erachter te komen in wat voor maatschappij wij leven en hoe we ons als beginnende fotografen daar staande in kunnen houden. Lees meer…

Kaart

Andere diensten in de buurt van Hellevoetsluis

Is Sevenstops in Atalanta 2, Hellevoetsluis 3225CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer photography diensten in Hellevoetsluis beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hellevoetsluis photography per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3696419]