Sikkema CarXpert

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hegekamp 3 , 9287 MB Twijzelerheide, Fryslân

E-mail

Over Sikkema CarXpert

Heeft u een auto in privebezit en wilt u dat uw auto vakkundig wordt onderhouden op een voor u makkelijke manier? Dan is CarXpert Sikkema hèt adres bij u in de buurt voor eerlijk en deskundig vakmanschap. U heeft het gemak van alle services en kwaliteit onder één dak. Bovendien kunt u met elk automerk bij ons als allround vakman terecht voor regulier onderhoud en specialistische reparaties.
Wij denken graag met u mee: u krijgt duidelijk advies en uitleg over de uit te voeren reparaties. Een eerlijke service voor een eerlijke prijs. Dat is prettig, want zo komt u dus niet voor ‘verrassingen’ te staan. Met CarXpert Sikkema blijft u zorgeloos rijden voor een eerlijke prijs.

CarXpert is een toonaangevende Europese formule van universele (merkonafhankelijke) autobedrijven. Inmiddels maken meer dan 4800 bedrijven uit 17 verschillende landen in Europa deel uit van deze keten. CarXpert richt zich niet slechts op één merk. Binnen het uitgebreide netwerk is technische kennis voorhanden van alle gangbare automerken. U kunt dus altijd bij CarXpert terecht, ongeacht het merk van uw auto.

CarXpert Sikkema is bij uitstek de BMW en Mini specialist van de regio.

Ook kunt U bij CarXpert Sikkema terecht het flushen / spoelen van automatische trensmissies
automatische transmissies hebben periodiek verse olie nodig. Tijdig spoelen en verersen voorkomt problemen

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sikkema-Carxpert/620972041249281

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Sikkema CarXpert in Hegekamp 3, Twijzelerheide Fryslân 9287 MB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Twijzelerheide Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Twijzelerheide Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3723482]