Simac

Afdrukken

Is Simac incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Run 1101 , 5503 LB Veldhoven,

E-mail

Over Simac

Simac QuadCore automatiseert uw operationele processen. Wij ontwikkelen en integreren oplossingen voor de industrie, het onderwijs én voor het identificeren en volgen van mensen, middelen en goederen. Industriële oplossingen In een industriële omgeving is het van belang snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Wij ontwikkelen en integreren systemen voor de industrie door inzet van PLC- en SCADA-pakketten en MIS-en MES-applicaties. Als u uw team tijdelijk wilt versterken kunt u bij ons terecht voor detachering van engineers en projectleiders. Daarnaast leveren wij een aantal standaard- en maatwerkproducten voor de bewaking van operationele processen onder de naam Q-Suite. > Ga direct naar onze industriële oplossingen Onderwijsoplossingen Simac biedt oplossingen voor presentieregistratie, toegangscontrole, abc-tijdsregistratie en identificatie. Maak kennis met de Presto Suite, onze facilitaire suite voor het onderwijs. Dagelijks maken tienduizenden mensen via applicaties gebruik van onze innovatieve, webgebaseerde oplossingen. Ook de hardware ontwikkelen we zelf. Onze chipkaartlezers zijn gebaseerd op IP en Mifare.  > Ga direct naar onze onderwijsoplossingen Toegang en Security U wilt goed beveiligde deuren, toegangspoortjes, slagbomen en liften? We leveren grootschalige oplossingen voor toegangs- en presentieregistratie voor onderwijsinstellingen, zorginstellingen, retail, vakantie- en themaparken en hotels. Daarnaast leveren wij industriële

Andere diensten in de buurt van Veldhoven

Is Simac in De Run 1101, Veldhoven 5503 LB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Software Producten diensten in Veldhoven beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veldhoven Software Producten per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3674083]