Simon De Haas

Afdrukken

Is Simon De Haas incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Simon De Haas

Welkom bij Simon de Haas, groothandel in sanitair. Wij bieden in onze showrooms een ruime keuze in sanitair aan. Op zoek naar strak design, trendy meubelen of klassieke uitstraling , bij ons bent u aan het juiste adres! Laat u adviseren door één van onze kundige en enthousiaste verkopers. Zij begeleiden u van ontwerp van de badkamer tot aankoop van het sanitair. Wij werken samen met de erkende installateur waardoor u verzekerd bent van een mooie badkamer geheel naar uw wens. Voor het opdoen van ideeën bent u altijd van harte welkom, wilt u advies en informatie dan vragen wij u een afspraak te maken. Onze verkopers staan voor u klaar. Tot ziens bij Simon de Haas! Duurzaam met Simon de Haas Duurzaamheid is voor een groeiende groep mensen een interessant onderwerp. Steeds meer mensen willen zo veel mogelijk energie halen uit hernieuw-bare bronnen en er is al veel mogelijk op dat gebied. Zo kunt u met de boiler van Intech-Energy water verwarmen met behulp van zonnepanelen. Dat

Is Simon De Haas uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3672744]