Sintius

Afdrukken

Is Sintius incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres:

E-mail

Over Sintius

Sintius is een jong bureau, bemenst door jonge enthousiaste search medewerkers met liefde voor het vak en ieder met zijn eigen specialisme en voorkeur voor specifieke sectoren. Ons streven is een duurzame relatie: ‘Je voelt elkaar feilloos aan en weet wat de ander van je verwacht. Sterker nog, je bent zo in staat om de verwachting van de ander te overtreffen.’ Wij richten ons op young professionals met o tot 6 jaar werkervaring en op professionals met meer dan 6 jaar ervaring, met een salaris van € 50.000 en hoger. Wij zoeken kandidaten voor zowel lijn- als staffuncties, in de volgende sectoren: financiële en zakelijke dienstverlening, industrie, gezondheidszorg, bouw & transport en IT & technologie

Andere diensten in de buurt van

Is Sintius uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gezondheidszorg diensten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gezondheidszorg per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3754929]