De kidslijn van Vingino nu ook in De Skihut in Scheveningen

De kidslijn van Vingino nu ook in De Skihut in Scheveningen van Skihut

Door: Skihut  14-05-2009
Trefwoorden: Kleding, Kinderkleding, Kinder

Scheveningen, 15 mei 2009. Winter- en zomersportwinkel De Skihut in Scheveningen heeft een uitgebreide collectie kids wear met de mooiste topmerken. Het merk Vingino is sinds kort de nieuwe smaakmaker in de collectie van De Skihut.

Nederlandse kwaliteitskleding voor kids
De stoerste items in de kidscollectie van De Skihut zijn die van Vingino. Het trendy Nederlandse merk maakt de mooiste t-shirts, broeken en blouses voor kids die er graag op en top willen uitzien. Vingino staat voor stevige en hippe kleding om optimaal in te kunnen genieten van de zomer.

Herkenbare vintage collectie
Vingino staat al jaren bekend om zijn herkenbare vintage kidscollecties. Bijvoorbeeld t-shirts met gave prints in stijl en geknipt voor de avontuurlijke kids. Gefabriceerd van echte topmaterialen en altijd voorzien van de mooiste look. Een uitstraling die perfect past bij De Skihut: alleen de mooiste kleding in de beste kwaliteit.

Ruime keuze
De Skihut is al meer dan 30 jaar een begrip op het gebied van zomer- en wintersport. Met een oppervlakte van 3.000 m2 biedt De Skihut een ruime keuze aan collecties op het gebied van wintersport, fashion, beach en watersports, golf, outdoor, kids wear en brillen.

Nieuwe vestiging in Oosterbeek (gld.)
Het ruime assortiment en de professionele service van De Skihut is bekend bij winter- en zomersporters in heel Nederland. Om haar klanten nog meer tegemoet te komen opent De Skihut medio september een nieuwe vestiging in het Gelderse Oosterbeek en gaat de nieuwe webshop online!

Meer informatie:
Vissershavenweg 56
2583 DL Scheveningen
tel. 070 - 354 26 26
www.skihut.nl

Trefwoorden: Kinder, Kinderkleding, Kleding, Skihut, Vingino

Contact Skihut

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share