CELLULITIS CAVITATIE LIPODISSOLVE VET WEG, ONTHARING ROTTERDAM, HAARVERMINDERING ONTHAREN ZH

CELLULITIS CAVITATIE LIPODISSOLVE VET WEG, ONTHARING ROTTERDAM, HAARVERMINDERING ONTHAREN ZH van skin

Door: skin  26-11-2010
Trefwoorden: Ontharen, Acne, Microdermabrasie

   VERWIJDEREN VAN TATOEAGES, TATTOO EN PIGMENTVLEKKEN ROTTERDAM, TATTOOS VERWIJDEREN, ONTHAREN BENEN, PERMANENT DEFINITIEF OTHARING ARMEN, RUG, TATOEAGEVERWIJDERING, HAARTRANSPLANTATIE, PIGMENT EN VAAT MICRODERMABRASIE, BEHANDELING ACNE, MESOTHERAPIE RIMPELS VERWIJDEREN, RIMPELBEHANDELING, HUIDVERJONGING, VERJONGEN VAN DE HUID, CAVITATION, SKIN AESTHETICS ROTTERDAM ZUID HOLLAND.  

SKIN AESTHETICS in UTRECHT, NOORD-HOLLAND, ZUID-HOLLAND, ZEELAND, NOORD BRABANT, LIMBURG, FLEVOLAND, GELDERLAND, OVERIJSSEL, DRENTHE, GRONINGEN EN FRIESLAND. 
 
SKIN Aesthetics is de kliniek voor behandelingen van haar en huid. De behandelingen worden uitgevoerd door een medisch-cosmetisch team met jarenlange ervaring op dit gebied.
  
SKIN AESTHETICS ROTTERDAMSKIN
Aesthetics geeft u een gedegen, objectief en eerlijk advies en biedt behandelingen op het gebied van ontharen benen,armen,rug, tatoeageverwijdering, haartransplantatie, pigment en vaat microdermabrasie, acne, rimpelbehandeling, huidverjonging, cavitation, mesotherapie, lipolyse.
 
SKIN AESTHETICS ROTTERDAMPERMANENT ONTHAREN OF HAARVERMINDERING DOOR MIDDEL VAN IPL
Nooit meer scheren, harsen of epileren. Geen last meer van hinderlijke ingegroeide haren. Dit ligt nu onder handbereik door middel van permanent ontharen met behulp van de IPL methode.  

SKIN AESTHETICS ROTTERDAMVERWIJDEREN VAN TATOEAGES EN PIGMENTVLEKKENE
en tatoeage wordt gezet op het moment dat u ervan overtuigd bent dat u hem uw hele leven wilt laten staan. Maar niets is zo veranderlijk als een mens, er kunnen allerlei oorzaken zijn waardoor iemand spijt krijgt van een tatoeage.

 SKIN AESTHETICS ROTTERDAMPIGMENT- EN VAATBEHANDELINGEN PIGMENTVLEKKEN
Skin Aesthetics verwijdert zonder littekens pigmentvlekken, gesprongen vaatjes (teleangiectasieën) en andere huidonregelmatigheden zoals wratjes, fibromen en talgcysten. Bij het verwijderen van pigmentvlekken is uiterste zorgvuldigheid geboden in verband met mogelijke kwaadaardigheden. De behandeling van pigmentvlekken gaat daarom altijd in overleg met de artsen en huidspecialisten teneinde de risico's uit te sluiten.  

SKIN AESTHETICS ROTTERDAMMESOTHERAPIE HUIDVERJONGING EN RIMPELS Als u op zoek bent naar een doeltreffende veilige manier om huidveroudering tegen te gaan, is mesotherapie voor u de oplossing. Een behandeling die toegepast wordt als een cosmetische behandeling voor huidverjonging, tegen huidveroudering, haaruitval, kleine rimpeltjes, contourverbetering en een grauwe huid  

SKIN AESTHETICS ROTTERDAMHUIDVERJONGING
De conditie van onze huid wordt onder andere bepaald door onze leeftijd. Maar ook invloeden van buitenaf spelen een grote rol, denk hierbij aan voeding, het weer, de centrale verwarming, luchtverontreiniging en sigarettenrook .Tegenwoordig bestaan er goede mogelijkheden om de huidconditie te verbeteren. Uw huid wordt weer jaren jonger zonder het gebruik van lichaamsvreemde stoffen en zonder het gebruik van een operatiemes.

  SKIN AESTHETICS ROTTERDAMVET en CELLULITIS DEFINITIEF WEG ZONDER OPERATIE/LIPOSUCTIE
Cavitatie (Cavitation) of lipodissolve is een  nieuwe methode op het gebied van geluidsgolven technologie. Geluidsgolven worden al langer gebruikt  bijvoorbeeld voor het stellen van een diagnose (echografie). Als behandelmethode gebruiken we geluidsgolven bijvoorbeeld voor het vergruizen van nierstenen.  

SKIN AESTHETICS ROTTERDAM
ACNE IPL BEHANDELING Acne behandelingen bij Skin Aesthetics worden in kuurvorm gegeven. Er wordt een combinatie gemaakt van apparatuur met produkten  In een aantal gevallen kan acne verminderd worden door middel van IPL behandelingen   met een speciaal filter. Het IPL-licht remt de ontstekingen omdat door de vrijkomende energie de bacterien worden gedood.  

SKIN AESTHETICS ROTTERDAM
MICRODERMABRASIE VERWIJDEREN RIMPELS Tijdens micro-dermabrasie wordt door het gebruik van fijne aluminiumoxide-kristallen onder het gelijktijdig gebruik van een regelbaar vacuum de bovenste huidlaag gecontroleerd verwijderd. Dit zet de huid aan tot het maken van collageen en elastine  waardoor de huid een mooie en frisse uitstraling krijgt. Daarnaast zullen lijntjes en rimpels verfijnen en verminderen.  

SKIN AESTHETICS
Bentincklaan 21a
010- 4663095
3039 KG Rotterdam  
http://www.skinaesthetics.nl

Trefwoorden: Acne, Haartransplantatie, Huidverjonging, Microdermabrasie, Ontharen, Pigment, Tatoeageverwijdering