Skipr

Afdrukken

Is Skipr incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Het Spoor 2 , 3994 AK Houten,

E-mail

Over Skipr

Zorgaanbieder Careyn heeft informatie opgevraagd bij de Autoriteit Consument & Markt over de inkoopprocedure voor de pilot Zorg in de Wijk van Zilveren Kruis, omdat ze wil weten of de ACM en de Nederlandse Zorgautoriteit de procedure hebben getoetst. Binnenkort staat de zorgaanbieder bovendien tegenover de verzekeraar in de rechtbank om de pilot van tafel te krijgen. Careyn verzet zich op meerdere manieren tegen de pilot omdat de gevolgen ervan voor klanten en medewerkers "majeur" zullen zijn

Andere diensten in de buurt van Houten

Is Skipr in Het Spoor 2, Houten 3994 AK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Zorgaanbieders diensten in Houten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Houten Zorgaanbieders per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3769003]