window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":43,"ttGuid":"B9FE1B989D2A096F","agent":""} <meta name="ProgId" content="Word.Document" /> <meta name="Generator" content="Microsoft Word 12" /> <meta name="Originator" ..." />

Skrivanek is een van de stichtende leden van de TAUS Data Association

Skrivanek is een van de stichtende leden van de TAUS Data Association van Skrivanek Translation Services Belgium

Door: Skrivanek Translation Services Belgium  09-09-2008
Trefwoorden: Vertaalbureau, Vertaling, Lokalisatie

Brussel  - Skrivanek is een van de stichtende leden van de onlangs opgerichte onafhankelijke TAUS Data Association (TDA). Bedrijven als Microsoft, Oracle, Yahoo en Sun Microsystems en enkele grote vertaalbureaus hebben deze associatie opgericht als een gemeenschappelijk platform voor de uitwisseling van vertaalgegevens, om zo de kwaliteit van hun vertalingen te verbeteren.
Skrivanek is een "Golden Member” van de associatie.


Alle geïnteresseerde bedrijven konden tot 31 augustus als stichtend lid toetreden.

In totaal 43 technologiebedrijven en vertaalbureaus zijn bij de oprichting betrokken en gaan hun vertaalbestanden in een database samenvoegen. Met deze uitwisseling van technische termen in alle talen hopen ze het automatisch vertalen te bevorderen en vertaalprocessen efficiënter te maken.

« Deze samenwerking is een belangrijke mijlpaal voor de vertaalsector », zegt Jitka Steinmetzová, de General Manager van Skrivanek. « Door actief mee te werken aan de TDA, tonen we onze klanten dat we de technologische basis hebben, om hen efficiënt te kunnen helpen. Skrivanek investeert al lang in moderne technologieën en wil ook in de toekomst aan de top van de vertaalsector blijven. »


De TAUS Data Association zal een platform zijn voor vertaalgeheugens en woordenlijsten in alle talen, gesorteerd op sector en bedrijf.
De TDA-databank zal vrij toegankelijk zijn voor iedereen die terminologie of de vertaling van uitdrukkingen wil zoeken. Leden kunnen grotere vertaalbestanden selecteren en downloaden.

 

Over Skrivanek

Skrivanek is een marktleider op het gebied van vertaal- en lokalisatie-diensten. Opgericht in 1994 in Praag kon het al snel de Europese markt veroveren en een netwerk van intussen 52 filialen in 13 landen opbouwen. Een competente staf van professionele vertalers, ervaren project managers en toegewijde software specialisten zorgt bij Skrivanek voor hoog kwalitatieve vertaling en lokalisatie-diensten voor een groot aantal talen en verschillende specialisaties. Skrivanek is wereldwijd actief voor overheden en voor bedrijven in alle sectoren. Onze vertaalprocedures voldoen aan de kwaliteitsnormen EN ISO 9001:2001 en DIN 15038.

 

Voor meer informatie: www.skrivanek.be

 

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
An Stuyven

[email protected]

 

Skrivanek Translation Services Belgium, bvba

Koloniënstraat 11 - 1000 Brussel

Tel. : +32 (0) 2 218 42 50

Fax : +32 (0) 2 218 42 53

www.skrivanek.be

Trefwoorden: Lokalisatie, Vertaalbureau, Vertaling

Contact Skrivanek Translation Services Belgium

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share