Small-bizz

Afdrukken

Is Small-bizz incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenwerf 21 G , 1911 DB Uitgeest,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Small-bizz

Small-Bizz is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van computernetwerken voor het midden en kleinbedrijf, gebruik makend van standaard Microsoft netwerk software op een of meer servers en Windows besturing op de werkstations. Wilt u een nieuw netwerk of uw huidige netwerk aanpassen dan wordt per situatie bekeken welke server voor welk doel het meest geschikt is. Op basis daarvan wordt een offerte opgesteld met een specificatie van de aan te schaffen hard- en software en het aantal te verwachten arbeidsuren. Zowel servers als werkstations worden regelmatig onderhouden, naar keuze middels een abonnement met vast bedrag per maand, een uren-contract van minimaal 10 uur met korting, of een factuur op …

Is Small-bizz in Molenwerf 21 G, Uitgeest 1911 DB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3707693]