Smartt

Afdrukken

Is Smartt incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Albert Joachimikade 1 , 4461 BG Goes,

E-mail

Over Smartt

SMARTT' is een afkorting van Scandinavian Middle-european And Russian Timber Trade. SMARTT richt zich op het importeren, op voorraad houden en distribueren van naaldhout voor de Nederlandse en Belgische markt. Wij beschikken over het volledige ruwe- en geschaafde naaldhoutpakket in vuren en grenen, voor zowel de houthandel als de emballage- en houtverwerkende industrieën. Vanuit Rusland importeren wij maandelijks scheepsladingen vurenhout van gerenommeerde zagerijen. Smartt Timber voelt zich verantwoordelijk een bijdrage te leveren aan een duurzaam milieu en levert daarom hout dat afkomstig is uit goed beheerde bossen. Het merendeel van onze producten is gecertificeerd door de erkende keurmerken

Is Smartt in Albert Joachimikade 1, Goes 4461 BG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3714847]