Smoortax

Afdrukken

Is Smoortax incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gageldijk 87 , 3602 AJ MAARSSEN,

E-mail

Over Smoortax

Smoortax is een jonge dynamische vervoersorganisatie die persoonlijk werkt. Want bij Smoortax Maarssen draait het om U! Dat is natuurlijk niets nieuws, want al meer dan 25 jaar brengen wij onze klanten veilig, comfortabel en op tijd op hun bestemming. Bij Smoortax zit u letterlijk goed, want niet alleen voor particulier, zakenlijk en Schiphol-vervoer kunt u bij ons terecht. Wij rijden ook al jarenlang voor vrijwel alle particuliere en ziekenfondsverzekeringen. Natuurlijk staat u als rolstoelgebruiker bij ons niet in de kou; wij hebben verschillende speciale auto’s om u als rolstoelgebruikers comfortabel te vervoeren en gemakkelijk te laten instappen. Bovendien kunt u 24 uur per dag gebruik maken van de persoonlijke service waar Smoortax bekend om staat

Is Smoortax in Gageldijk 87, MAARSSEN 3602 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3694173]