Nieuw: De spaarwinstcalculator van SpaarInformatie.nl

Nieuw: De spaarwinstcalculator van SpaarInformatie.nl van Spaarinformatie.nl

Door: Spaarinformatie.nl  21-11-2008
Trefwoorden: Informatie, Nieuwsbrief, Geld

Voor mensen die willen sparen tegen de hoogste rente middels een overzicht van actuele spaarrente op de verschillende spaarrekeningen en deposito's was SpaarInformatie.nl reeds een onmisbare spaarhulp. Vanaf vandaag is er een nieuwe rekenmodule op SpaarInformatie.nl te vinden. Met deze module is gemakkelijk de spaarwinst te bepalen door overstap naar een ander spaarproduct bij dezelfde of een andere bank.

Het unieke aan deze spaarwinstcalculator is dat er ook rekening gehouden wordt met misgelopen rente tijdens de dagen die nodig zijn om spaargeld van de ene naar de andere spaarrekening over te boeken. SpaarInformatie.nl is de eerste website, die de invloed van de overboekingstijd op de spaarwinst inzichtelijk maakt.

Bezoek de website om erachter te komen wat de spaarwinst op jouw spaargeld kan zijn: Spaarwinstcalculator.

Trefwoorden: Actueel, Forum, Geld, Hoogste, Informatie, Internetsparen, Nieuwsbrief, Onafhankelijk, Overzicht, Rekening, Rente, Renten, Rentes, Spaar, Spaarbank, Spaargeld, Spaarhulp, Spaarinformatie, Spaarpagina, Spaarrekening, Spaarsite, Spaarwijzer, Spaarwinstcalculator, Sparen,