Spirion breid haar dienstenpakket verder uit!

Spirion breid haar dienstenpakket verder uit! van Spirion

Door: Spirion  04-03-2007
Trefwoorden: Advies, Communicatie, Marketing

Reclame en marketing vormen té vaak een sluitpost. Spirion uit Putten helpt opdrachtgevers sinds enkele maanden bij het opzetten van hun externe communicatie. Als bemiddelaar neemt zij alle contacten met reclamebureaus voor haar rekening. Daarnaast verzorgt zij professionele copywriting.

Voor veel MKB-ers is het vaak niet eenvoudig een juiste boodschap te formuleren. Zij zijn zo begaan met hun eigen producten of diensten, dat zij hierover eigenlijk alles willen (moeten) vertellen. In de meeste gevallen wordt gekozen voor een advertentie. Reclame maken is toch adverteren? Aan een reclamebureau wordt meestal helemaal niet gedacht. Het is ‘goedkoper’ om intern iemand aan te wijzen om ‘even’ iets te regelen voor een beurs, een actie, een mailing, etc.

“Een rode draad in communicatie-uitingen verhoogt de herkenbaarheid. De kracht zit hem vooral in de herhaling”, zegt Rudy Breddels. “Een opdrachtgever wil toch dat zijn boodschap gehoor vindt bij zijn doelgroep? De focus van een reclamebureau ligt meestal alleen op de creatie. Mooie plaatjes missen echter hun doel, als de doelgroep zich er niet in herkent.”

Feit is, dat de kosten van reclame altijd voor de baten uitgaan. Daarom verdiept Spirion zich vooraf uitvoerig in haar opdrachtgevers. “Wij kunnen namens of bij onze relaties communiceren”, aldus Rudy. “Een opdrachtgever haalt eigenlijk een eigen communicatiemedewerker in huis. Deze staat echter niet bij hem op de loonlijst. Deze belt niet op zijn kosten en rijdt niet rond in een auto van de zaak.”

Natuurlijk kan een reclamebureau ook gebruik maken van de diensten van Spirion. Wellicht voor tijdelijke verkoopondersteuning, of misschien gewoon om haar veelzijdigheid.

Bent u na het lezen van dit persbericht geïnteresseerd, of heeft u vragen? Neem dan voor nadere informatie contact op met Rudy Breddels. Telefoonnummer: 0341-350431 (Buiten kantoortijden bereikbaar op: 06-15026931). Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het antwoordformulier op www.spirion.nl

Trefwoorden: Advies, Communicatie, Creatief, Marketing, Reclame, Tekstschrijver

Contact Spirion

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share