Sportnext

Afdrukken

Is Sportnext incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Edisonbaan 14-F , 3439 MN Nieuwegein,

E-mail

Over Sportnext

De twee vorige delen over 'de vereniging als springplank' hadden 'het sportproduct' en 'de productiemiddelen' als onderwerp. Het hoofdproduct en daarmee ook het verwachte product geeft vanuit de consument bezien veel voordelen op het gebied van de vier P's namelijk: Plezier, Physieke Prestaties en Partners. Daarnaast hebben verenigingen de mogelijkheid om met meer aandacht voor de additionele bijproducten een belangrijke verbetering van het verwachte hoofdproduct te realiseren. Het gaat hierbij om persoonlijke, sociale en maatschappelijke kernkwaliteiten waardoor kinderen beter presteren, met meer plezier en met echte maatjes in een hecht team

Andere diensten in de buurt van Nieuwegein

Is Sportnext in Edisonbaan 14-F, Nieuwegein 3439 MN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sport diensten in Nieuwegein beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuwegein Sport per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3752321]