Sportsciencecamp

Afdrukken

Is Sportsciencecamp incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Sportsciencecamp

Het sportsciencecamp wil één van de gezelligste, avontuurlijkste en actiefste zomerkampen zijn. We zíjn namelijk al het meest gevarieerde en educatieve zomerkamp. Even snel de belangrijkste kenmerken van ons zomerkamp: # Tenerife wordt verkent op een actieve, sportieve en avontuurlijke manier. # We gaan sport-fysiologisch en sport-fysisch kijken naar fietsen. Dit door gebruikmaking van wetenschappelijke metingen aan ons eigen lichaam. We bepalen tevens hoe de fiets zich gedraagt. Daarna analyseren we hoe JOU lichaam presteert en wat er meer mogelijk is…. # We willen nog meer leren… O.a. over de omgeving en de activiteiten die we ondernemen. – mountainbike cursus voordat we gaan MTBen, – uitleg over vulkanen voordat we gaan kijken, – uitleg over dolfijnen voordat we gaan kijken, etc…. . # Sportsciencecamp gaat hierbij voor kwaliteit. De begeleiding is in handen van een science-docent en professionele medewerkers. Verblijf in een luxe accommodatie met zwembad. De gebruikte fietsen zijn van uitstekende kwaliteit. De gebruikte apparatuur is afgeleid van een opstelling gebruikt op universiteiten. etc….. # Hierdoor is het zomerkamp zowel geschikt voor deelnemers met een brede gezonde interesse als de sportieve jongere. Klik hier voor onze werkwijze. . Intensief programma De dagen zijn vrij intensief. Zowel geestelijk als lichamelijk. Hierbij hoort een goed herstel. Vandaar ook …

Is Sportsciencecamp uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3781540]