Sportyfit

Afdrukken

Is Sportyfit incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hopkuil 26 , 5482 LR SCHIJNDEL,

E-mail

Over Sportyfit

Graag willen we ons even voorstellen. Wij zijn onderdeel van Spotlight Voetbal Support en we willen met Sportyfit een helpende hand bieden aan kinderen om te zorgen dat zij een gezond gewicht behouden of krijgen. Beweging (sporten) en een goede voeding kunnen hiervoor zorgen. Om dit te bereiken willen we dat kinderen ook de motivatie vinden om hier aan te werken. Vandaar dat we deze website inter-actieve hebben gemaakt. Elk kind krijgt een eigen inlog en kan in zijn of haar eigen dagboek inzicht krijgen wat het resultaat is van het sporten en het gebruik van de juiste voeding. Belangrijk is dat ook de directe omgeving van de kinderen hierbij betrokken worden, zoals ouders, leerkrachten en medeleerlingen. We gaan dan ook van start met dit project bij verschillende basisscholen in Noord-Brabant en dan met name bij groep 7 en groep 8

Andere diensten in de buurt van SCHIJNDEL

Is Sportyfit in Hopkuil 26, SCHIJNDEL 5482 LR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sport diensten in SCHIJNDEL beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten SCHIJNDEL Sport per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3707403]