Stadermann Luiten

Afdrukken

Is Stadermann Luiten incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Postbus 1488 , 3000 BL Rotterdam,

E-mail

Over Stadermann Luiten

Mr. W.A.M. (Wenceslaus) Rupert studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht en internationaal recht aan de Universiteit van Rome, La Sapienza. In 1995 behaalde hij het doctoraalexamen in de privaatrechtelijke en internationaalrechtelijke afstudeerrichtingen. Mr. Rupert is advocaat te Rotterdam sinds 1995 en vanaf 1 mei 2003 bij Stadermann Luiten Advocaten. Mr. Rupert is sinds 1 januari 2005 partner. Mr. Rupert is gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Hij adviseert en procedeert over polisaangelegenheden, bestuurdersaansprakelijkheid, productenaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid en aanverwante zaken. Mr. Rupert is bestuurslid van de Vereniging voor Verzekeringswetenschap

Is Stadermann Luiten in Postbus 1488, Rotterdam 3000 BL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3678087]