Steenhandel en Bestratingsbedrijf Boonstra

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rijksstraatweg 63 , 9257 DS Noardburgum, Fryslân

E-mail

Over Steenhandel en Bestratingsbedrijf Boonstra

Boonstra b.v. is een (sier)bestrating specialist gevestigd in Noordbergum. Wij houden ons bezig met verkoop van bestratingsmaterialen aan particulieren, hoveniers en bedrijven.

Wij zijn leverancier van oa:Excluton,Kijlstra,Michel Oprey,MBI,Redsun,Wienerberger,Schellevis,Marlux,in-lite,Garden Impressions,S&S en KS verlichting.

Kortom heeft u nieuwe bestrating nodig kom dan eens kijken in onze meer dan 8500 m2 grote showtuin en laat u inspireren door de vele modeltuinen.

Centraal gelegen tussen Leeuwarden,Drachten en Dokkum aan de Rijksstaatweg in Noordbergum vindt u onze showtuin.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in grondwerkzaamheden, aanleg van drainage, alle bestratingswerkzaamheden rondom uw woning of bedrijfsterrein en tuinadvies op maat.
Heeft u interesse in de aanleg van erfverharding, drainage of straatwerkzaamheden en zou u hier graag een prijsindicatie voor willen ontvangen? Neem contact met ons op, onze vertegenwoordiger komt graag geheel vrijblijvend bij u langs om samen naar de mogelijkheden te kijken en een offerte op maat te maken.
Wij verzorgen zelf het vervoer van de door u gekochte materialen tegen een redelijke prijs. Het voordeel hiervan is dat de levertijd aanzienlijk kan worden ingekort. De meeste materialen worden binnen 1 week (of eerder) na bestelling al bij u thuis afgeleverd!
Heeft u uw bestratingsmaterialen bij ons gekocht? Wij bieden onze klanten voor het zelf vervoeren van de materialen aan een aanhangwagen van Boonstra gratis te lenen.
Ook is het mogelijk om een trilapparaat en/of steenknip machine bij ons te huur.
Het lenen/huren van de aanhangwagen en het trilapparaat en/of steenknip machine, kan alleen ná telefonische reservering.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Concreting, Cementing & Paving

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Steenhandel en Bestratingsbedrijf Boonstra in Rijksstraatweg 63, Noardburgum Fryslân 9257 DS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Noardburgum Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Noardburgum Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825943]